Ansatte

CLAUS SNEPPEN

Claus Sneppen er Associeret Partner på IFF. Hans mission er, at vi skal udvikle mere værdifulde analoge møder og mødesteder i en digital virkelighed. Vi skal med andre ord bruge de analoge og digitale møder til det som de hver især er bedst til. Det gælder både internt i organisationer, eksternt i kontakten til markedet og i vores udvikling af meningsfulde levende byer og mødesteder.

Claus har en stor og bred viden om megatrends i analoge møder, oplevelser og mødesteder. Hans mangeårige operationelle erfaring med udvikling af konkrete løsninger for virksomheder gør ham i stand til at oversætte megatrends direkte til en virksomheds eller organisations virkelighed.

Keynote speaker

Claus er en inspirerende foredragsholder med en kant, der bygger på grundig forberedelse i forhold til den konkrete opgave. Claus holder foredrag på dansk og engelsk (alle sprog flydende/ekspertniveau).

Aktuelle foredrag

  • Mødefabrikken – et nulevende fortidslevn
  • Butikken er død – eller er den?
  • Den levende by – hvor og hvorfor skal vi mødes?

AKTUEL FREMTIDSFORSKNING

Claus er initiativtager til tænketanken Morgendagens Møder (sammensat af ledende forskere og erhvervspersoner), som arbejder med at skabe indsigter og viden om analoge møder og mødepunkters rolle i en digital virkelighed. Han er i proces med at skrive en bog om det fysiske mødes rolle og værdi i en verden i hastig udvikling.

Claus arbejder pt. i et tæt samarbejde med IFF på projekter omhandlende fremtidens byrum og arbejdsrum. I hans rådgivningsarbejde arbejder han med et strategisk ledelsesforløb som fokuseret og effektivt øger værdien af interne møder i organisationer. Dertil løser han en række interne eller eksterne mødeudfordringer for virksomheder og organisationer.

BONUS-INFO: medstifter af begrebet Oplevelses-baseret kommunikation

Claus er medforfatter til bogen ”Oplevelses-baseret kommunikation” JP Forlag 2004  (”Experience-based Comnmunication” Springer 2008), og har dybdegående viden og praktisk erfaring med oplevelsesøkonomi og udvikling af forretning gennem oplevelser.

UDDANNELSE OG KARRIERE

Uddannet cand.negot. med spansk fra Syddansk Universitet (kultur og forretning). Uddannet og tjenestegørende som reserveofficer ved Livgarden og stadig tilknyttet forsvaret på kontrakt.

Karriere før tilknytning på Instituttet for Fremtidsforskning:

  • 2018-: Partner Great Meetings
  • 2016-: Grundlægger Tænketanken Morgendagens Møder
  • 1998-2018: Partner 3rdDimension – Oplevelses-baseret Kommunikation

KONTAKT

Ønsker du at booke Claus Sneppen til et foredrag, en præsentation eller keynote? Kontakt IFF's direktør for Live Inspiration, Carsten Beck, på 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab