Ansatte

BUGGE HOLM HANSEN

Bugge er en internationalt anerkendt analytisk og strategisk kapacitet. Han specialiserer sig i at afkode tidens samfundsforandringer i krydsfeltet mellem sport og motion, læring, teknologi, formidling, innovation og ledelse — og det både i arbejdslivet og i fritidssamfundet.

Bugge har siden 1997 fungeret som international ekspert indenfor outdoor, løb, træning og aktive rejser, både på forretningsmæssigt strategisk niveau samt på forbrugerniveau. Parallelt har han arbejdet intensivt med medier. Han er grundlægger af Mediehuset Luksus (2001), ligesom han i en tre-årig periode var formand for MAGS, en tænketank for uafhængige magasiner. Bugge har i små 10 år boet og arbejdet flere steder i Europa og Sydamerika, og er nu delvist bosiddende i Barcelona med kone og to børn.

Keynote speaker

Bugge er en passioneret og dynamisk foredragsholder med masser af baggrundsviden og eksempler i bagagen. Han holder foredrag til store events samt til mindre forsamlinger af beslutningstagere og ledere. Bugge holder foredrag på dansk og engelsk og kan ligeledes kommunikere på tysk.

Aktuelle foredrag

  • Experience The Future of Sport & Health
  • Adventure is the new black — adventure and travel in the future

Alle foredrag skræddersyes altid til den konkrete kunde og event.

Bonus-info: Danmarks første nationale friluftspolitik

Bugge har mange års erfaring med politisk arbejde. Han har ved siden at sit daglige virke gennem årene siddet til bords i en række tænketanke og politiske udvalg. Eksempelvis var han over en 2-årig periode var med til at virkeliggøre Danmarks første nationale friluftspolitik, fra idékatalog til lovforslag i miljøministeriets friluftspolitiske netværk: Friluftsliv skaber vækst og arbejdspladser.

Bonus-info: stifter af mags

Udover sin store passion for sport, outdoor og rejseliv er Bugge også et passioneret mediemenneske med over 20 år i mediebranchen. Tilbage i 2006 stiftede han derfor MAGS, som er en tænketank for udvikling af danske uafhængige magasiner.

Uddannelse og karriere

Uddannet Cand. Mag i pædagogik og semiotik fra Københavns Universitet.

Karriere:

  • 2002 - nu : Founder & Partner, Mediehuset Luksus
  • 1997 - 2018: Founder & Owner, Active Nation Agency
  • 1998 - 2005: Systematisk proceskonsulent, Freelance. Fast tilknyttet konsulent hos konsulenthusene Holst & Ritzau, Lindeblad Consult, samt Andersen & Bjørnskov
  • 1997 - 1999: Underviser på Finansforbundets sommerhøjskole ved Vejle Fjord

Kontakt

Ønsker du at booke Bugge Holm Hansen til et foredrag, en præsentation eller keynote? Kontakt CIFS’ direktør for Live Inspiration, Carsten Beck, på 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab