ANSATTE

Instituttet for Fremtidsforskning er en internationalt orienteret organisation med medarbejdere og associerede fra flere dele af verden. Vores medarbejdere har samlet en stor spændvidde i deres uddannelsesmæssige baggrunde, som tæller alt fra astrofysik og biokemi over litteratur, historie og teologi til sociologi, politologi, business og økonomi.

Vores arbejde er baseret på en aktiv og praktisk anvendelse af fremtidsforskning, som er en generalistdisciplin, vi selv uddanner vores ansatte i på toppen af deres specialiserede, akademiske uddannelse. Alle vores medarbejdere har dermed en bred, samfundsmæssig og fremtidsorienteret forståelse samt en dyb, specialiseret viden på deres eget felt.

DIREKTION & LEDELSE

ADMINISTRATION

VIDENSKABELIGE MEDARBEJDERE

CARSTEN BECK

Direktør

Detail og forbrugere, arbejdsmarkedet, megatrends


cab@cifs.dk

+45 3065 1101

Arrow

MARTIN KRUSE

Fremtidsforsker & seniorrådgiver

Energi, transport, miljø, landbrug og fødevarer


mkr@cifs.dk

+45 3065 1104

Arrow

ASSOCIEREDE & SAMARBEJDSPARTNERE

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab