ANSATTE

Instituttet for Fremtidsforskning er en internationalt orienteret organisation med medarbejdere og associerede fra flere dele af verden. Vores medarbejdere har samlet en stor spændvidde i deres uddannelsesmæssige baggrunde, som tæller alt fra astrofysik og biokemi over litteratur, historie og teologi til sociologi, politologi, business og økonomi.

Vores arbejde er baseret på en aktiv og praktisk anvendelse af fremtidsforskning, som er en generalistdisciplin, vi selv uddanner vores ansatte i på toppen af deres specialiserede, akademiske uddannelse. Alle vores medarbejdere har dermed en bred, samfundsmæssig og fremtidsorienteret forståelse samt en dyb, specialiseret viden på deres eget felt.

ORGANISATORISK FORANDRING — Claus Kjeldsen stopper som CEO

Claus Kjeldsen stopper efter 6 år som CEO for Instituttet for Fremtidsforskning. Styrelsen vil gerne takke Claus for den store rolle han har spillet i instituttets særdeles positive udvikling under hans lederskab. Claus sender de bedste ønsker til sine tidligere kolleger, der nu skal styre et stærkt institut ind i dets halvtredsindstyvende år. Dasha Krivonos er udpeget som Interim CEO.

DIREKTION & LEDELSE

ADMINISTRATION

VIDENSKABELIGE MEDARBEJDERE

ASSOCIEREDE & SAMARBEJDSPARTNERE

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab