Hvad er Instituttet for Fremtidsforskning?

Instituttet for Fremtidsforskning er en non-profit og uafhængig organisation, grundlagt i 1969 af forhenværende OECD-generalsekretær Thorkil Kristensen til gavn for samfundets udvikling.

Vi er i dag et globalt orienteret institut, der rådgiver kunder og medlemsvirksomheder fra det meste af verden på strategisk niveau. Vores kunder og medlemmer tæller Fortune 500-virksomheder, ministerier, offentlige myndigheder og private organisationer. Læs om vores konsulentydelser her.

Instituttet for Fremtidsforskning er organiseret som en forening med en lang række medlemsvirksomheder. Vi er hverken tilknyttet et universitet eller modtager af offentlige tilskud, men er selvejende og uafhængig af alle interesser.

Vores mission er at skabe mening i kompleksitet og oplyse beslutningstagere om fremtiden, så de kan træffe de bedst mulige valg i nutiden og på dette grundlag skabe deres fremtid.

Historie

IFF siden 1969

Non-profit

Arbejde for at forbedre samfundet

Lær os at kende

Medarbejdere og ledelse

Hvorfor vi eksisterer

Mission/Vision

The Copenhagen Method

Udforsk

Bliv en del af os

Ledige stillinger

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab