Det er nu, du skal fremtidssikre din organisation

- IFF's virtuelle ydelser er designet til at styrke organisatorisk resiliens

visuals-qMrdgxnTfx4-unsplash_edited.jpg

Vi tilbyder rådgivning og virtuelle kurser og workshops designet til organisationer med behov for at opbygge resiliens og blive parat til en post-pandemisk fremtid. COVID-19 tvinger arbejdspladser til at tilpasse deres interne workflows og eksterne ydelser, og i denne nye virkelighed bliver det vigtigere end nogensinde før at opbygge organisatorisk resiliens. IFF har din ryg, og vi står klar til at hjælpe til med at fremtidssikre din organisation.

I løbet af den sidste uge har vi omdannet en 50 år gammel rådgivningsvirksomhed og tænketank til en 90% digital arbejdsplads med en virtuel værktøjskasse skræddersyet til digitalt fjernarbejde. Vi tilbyder nu samtlige af vores kurser og workshops i virtuelt format.

Læs mere om vores strategiske workshops og kurser i virtuelle formater her.

Deltag i vores næste online kursus "Futures studies as a tool in strategic risk management" den 9. juni 2020. Tilmeld dig her!

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores virtuelle ydelser, så tøv ikke med at kontakte Jeanette Mortensen på mail jkm@cifs.dk.

Mere indhold, du måske kan lide

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab