COVID-19 set fra et megatrend-perspektiv

- Karantæne-kit til borgere og organisationer

ani-kolleshi-vu-DaZVeny0-unsplash.jpg

Tider med ekstraordinære forandringer kræver tilpasning. Blandt vores kernekompetencer er at identificere mulighedsrum og risikoområder for samfundsaktører verden over. I lyset af den igangværende COVID-19-krise, er der et påtrængende behov for at besvare spørgsmål såsom:

  • Hvad bliver det nye normale efter pandemitilstanden?
  • Vil det være en fordel for samfundene at blive kontantløse én gang for alle?  
  • Vil balance mellem arbejde og fritid blive permanent ændret efter det, man kunne betragte som verdens største eksperiment i fjernarbejde?

For at besvare nogle af disse spørgsmål har vi sammensat et karantæne-kit, der sætter COVID-19-pandemien i et megatrend-perspektiv som forklarer nogle af faktorerne omkring spredningen af COVID-19 og det globale samfunds reaktioner på pandemien. Download IFF's karantæne-kit her.   

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vil høre mere om, hvordan værktøjer fra fremtidsforskning kan fremtidssikre din organisation? Kontakt Jeanette K. Mortensen på jkm@iff.dk.

Hvis du vil vide mere om vores nye individuelle medlemskab, så skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev her.

Mere indhold, du måske kan lide

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab