White paper: Fremtidens klimaløsninger

- Innovation og danske styrkepositioner

annie-spratt-Iqwnr00mfQM-unsplash.jpg

I begyndelsen af 2019 samlede Innovationsfonden klimapanelet 'Climate Solutions Panel'. Panelet er faciliteret af IFF og inddrager eksperter fra forskningsverden, erhvervslivet, politikere og NGO'er for at foretage en samlet vurdering af Danmarks potentiale for at skabe innovative klimaløsninger. 

Klimapanelet har netop udgivet et white paper, der opsummerer arbejdet for at afdække de mulige løsninger på klimaudfordringen. Rapporten identificerer derudover de danske styrkepositioner og vurderer deres relevans, brugbarhed og udbredelsespotentiale.

Læs hele publikationen her.

Den 19. november 2019 var Innovationsfonden vært for en diskussion af fremtidens klimaløsninger. Blandt oplægsholderne var Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, Professor Katherine Richardson og IFF's Daria Krivonos.

Se Daris præsentation herunder.

Mere indhold, du måske kan lide

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab