FREMTIDENS FLYDENDE ARBEJDSPLADS: 2030

- Et unikt økosystem der samler mennesker

arbejdsplads (1).png

Er du også udfordret med at skabe størst mulig værdi af din fysiske arbejdsplads og møder? Vil du gerne være thought leader? Så har du her muligheden for at blive founding partner på multiaktørstudiet Arbejdsrum2030 – Fremtidens flydende arbejdsplads.

Fremtidens flydende arbejdsplads: 2030 har til formål at udvikle en forståelse for hvordan nye teknologier og nye adfærdsmønstre vil transformere fremtidens arbejdsplads.

Med udgangspunkt i denne forståelse vil vi skabe konkrete anbefalinger, der kan tilpasse eksisterende arbejde, arbejdsmiljøer og arbejdsprocesser til den optimale udnyttelse af eksisterende muligheder - og gøre det muligt at positionere sig optimalt for at udnytte fremtidens potentiale.

Studiet vil strække sig over et år (fra Q4 2019-Q4 2020) og vil involvere en fast gruppe af deltagere, der er 25-30 forskellige organisationer og personer vil have det fælles mål om at skabe mere værdi i og for arbejspladsen med afsæt i deres egne udfordringer.

Founding partner-strukturen

Vi indgår initialt aftaler med et begrænset antal founding partnere (4) med eksklusivitet for branche. Som founding partner får du en thought leadership rolle gennem: 

  • Strategisk partner og medindflydelse på studiet gennem deltagelse i Arbejdsrum2030 Advisory Board
  • Medafsender af multiaktørstudiet
  • Medudvikler og medafsender på publikationer og kommunikation
  • Mulighed for afholdelse af egne aktiviteter og møder med afsæt i multiaktørstudiet
  • Udvikling af personlige kompetencer
  • Forankring af viden og kompetencer i egen organisation gennem 1. dags workshop (inkl. i founding partner rollen)
  • Mulighed for at invitere 1 stakeholder eller kunde med som almindelig deltager
  • Mulighed for at bruge egen case i studiet

Vil du læse mere om arbejde? Se vores nye topics sektion her.

Mere indhold, du måske kan lide

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab