Kulturnatten 2019: Fremtidens København

- Rejs med til år 2050

Fremtidsnaut_edited.jpg

I anledning af Kulturnatten i København starter vi vores tidsmaskine, og vi inviterer børn og voksne i alle aldre til at rejse med os til fremtiden. Bliv 'Fremtidsnaut' for en aften og skab dine egne fremtidsscenarier for København år 2050 i et familievenligt format. Vores medrejsende fremtids-forskere vil stå klar til at svare på alle spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

IFF's Fremtidsnaut-uddannelse indebærer blandt andet træning i brug af selvlysende maling, kreativ tænkning og konstruktionen af fremtidsteknologiske prototyper. Alle aspiranter, der gennemfører uddannelsen, får et badge, der beviser, at de er certificerede Fremtidsnauter. Til de voksne vil der desuden være fremtidsorienterede debatter og afstemninger, og vi byder på forfriskninger og snacks til alle tidsrejsende. Kom med til fremtiden! Tilmeld dig vores facebook-event her.

Mere indhold, du måske kan lide

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab