Webinar på engelsk "Towards a new education paradigm" - 03 sep 2019 17:00

Måden hvorpå uddannelse tænkes og forstås står over for en omfattende strukturel transformation. Med teknologisk udvikling blandt de vigtigste drivkræfter for denne forandring, vil uddannelsesparadigmet i den digitale økonomi blive tænkt på nye måder for at imødekomme hastige samfundsmæssige og demografiske forandringer, samt et mere automatiseret og flydende jobmarked i form af mere fleksible og innovative alternativer til traditionelle uddannelsesmodeller. Nye aktører står allerede på spring til at ruske op i konventionelle modeller, samtidig med at de studerendes forventninger og krav skærpes. Nogle af de centrale spørgsmål, der opstår, er:

  • Vil ’værdien’ af en universitetsuddannelse mindskes i fremtiden?
  • På hvilke måder er det grundlæggende formål med uddannelse under forandring?
  • Og hvordan sikrer vi, at uddannelsesparadigmet fremtidssikres? 

Registrering til webinar nedenfor.

(Webinaret afholdes på engelsk)

Registrer som medlem.

Er du medlem af IFF? Log ind herunder for at registrere dig.

Eller registrer som gæst.

Udfyld venligst nedenstående registrering, hvis du vil deltage

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab