Webinar på engelsk "Globalt opbrud – fire trusler mod status quo" - 01 apr 2019 18:00

Grundpillerne i det moderne samfund er under pres og nogle er måske allerede eroderet. I den kommende medlemsrapport fokuserer IFF på fire forandringer som vil påvirke det nuværende globale samfunds tilstand:

  • Det liberale demokrati har gået sin sejrsgang verden over siden afslutningen af Anden Verdenskrig, men nu er demokratiet truet af antidemokratiske kræfter såsom populistisk nationalisme, fake news, manipulerede valg, ulighed og korruption.
  • Den vestlige ledte globalisering er truet. De vestlige demokratier har lav vækst og lukker sig i stigende grad om sig selv. Kina står klar til rollen som ny verdensleder – men med hvilken dagsorden?
  • Et stabilt klima har tidligere muliggjort langtidsplanlægning på nationalt plan. Nu er byer og infrastruktur plaget af stormflod, agerjord bliver til ørken og saltsump, verdens skove er truet af tørke og stormvejr, og lavtliggende kystområder står for at blive opslugt af havet.
  • Videnskabelig og teknologisk udvikling har siden industrialiseringen været domineret af vestlige lande, som dermed kunne sætte dagsordenen for teknologiens fremmarch verden over. Denne dominans synes nu at flytte sig til Asien med Kina i spidsen.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores medlemsevents i Oslo eller i København har du muligheden for at deltage i dette webinar i stedet.

Kom med og hør hvordan det står til og hvad konsekvenserne kan blive for nationer, virksomheder og borgere når IFF’s fremtidsforsker og CEO Daria Krivonos, på det kommende webinar, hvor vi vil præsentere IFF’s seneste research.

Tider: 
København - 18.00 
New York - 13.00
London: 17.00
Toronto - 13.00
L.A - 10.00
Dubai - 21.00

Registrering til webinar nedenfor.

(Webinaret afholdes på engelsk)

 

Registrering er forbeholdt medlemmer

Registrering er forbeholdt medlemmer af IFF. Log venligst ind herunder.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab