Fremtidens Medier - Brussels - 13 jun 2019 12:00

Medierne spiller en central rolle i samfundet. Og de er i hastig forandring. Hyper-digitalisering kombineret med fremvæksten af nye teknologier, formater og platforme transformerer hvordan vi oplever verden og hvorfra og hvordan vi får vores nyheder og information. Hvad der er sandt og falsk bestemmes i stigende grad i netværker og fællesskaber fremfor at blive dikteret af troværdige medieinstitutioner, mediepolariseringen vokser i hele den vestlige verden, og medierne står overfor en grundlæggende tillidskrise, som de må finde en løsning på, hvis de skal bevare deres centrale rolle i samfundet. Disse og andre tendenser vil omforme mediebilledet, medieforbruget og mediernes rolle i fremtiden – spørgsmålet er hvordan.

 

IFF’s kommende medlemsrapport er baseret på mange års research og viden indsamlet i samarbejde med IFF’s medlemmer og kunder, der blandt andet omfatter store medieinstitutioner.

D. 13. juni 2019 kl. 12.30-15.00


Registrering nedenfor. 

Medlemseventet bliver holdt hos WOOD.BE

Allée Hof ter Vleestdreef 3 - B-1070 Brussels

Vi glæder os til at se dig til et spændende arrangement med networking og en god diskussion.

IFF

Registrering er forbeholdt medlemmer

Registrering er forbeholdt medlemmer af IFF. Log venligst ind herunder.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab