Individuelt medlemskab

Også privatpersoner og enkeltmandsvirksomheder har mulighed for at blive medlem. Vores individuelle medlemmer består af fremsynede personer, som ønsker indsigt, viden og argumenter i forhold til deres eget arbejde med at skabe fremtiden.

Det individuelle medlemskab inkluderer:

  • Adgang til 16 årlige publikationer både fysisk og online:
      -  SCENARIO Magazine, udkommer 4 gange om året og seks digitale publikationer årligt.
      -  Global Scanning Review, udkommer 6 gange om året
      -  Medlemsrapporter, udkommer 4 gange om året.
  • Invitationer til vores medlemsarrangementer. Ved medlemsarrangementerne kan du høre vores fremtidsforskere uddybe den seneste medlemsrapport samt diskutere emnet med både fremtidsforskere og repræsentanter fra andre medlemsvirksomheder. 
  • Adgang til IFF-webinarer.
  • 15% rabat på kurser.

Prisen er DKK 15.900 + moms for et års medlemskab hos IFF.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab