Medlemskab

Bliv en del af os! Instituttet for Fremtidsforskning (IFF) er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Medlemmerne består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i trends og temaer med betydning for deres forretning, industri og fremtid.

Din organisation kan også blive medlem. Medlemskabet er til gavn for ledelse og udvalgte ansatte, der får adgang til nedenstående fordele og muligheder.

Et medlemskab hos IFF inkluderer:

 • Et årligt medlemsseminar, hvor en fremtidsforsker holder foredrag eller giver en lignende præsentation om et emne af relevans og vigtighed for jer.
 • Sparring med vores fremtidsforskere.
 • Adgang til 16 årlige publikationer, både fysisk og online:
    -  SCENARIO Magazine, udkommer 6 gange om året
    -  Global Scanning Review, udkommer 6 gange om året
    -  Medlemsrapporter, udkommer 4 gange om året.
 • Invitationer til vores medlemsarrangementer. Ved medlemsarrangementerne kan du opleve vores fremtidsforskere uddybe den seneste medlemsrapport og diskutere emnet med repræsentanter fra andremedlemsvirksomheder. 
 • Adgang til IFF-webinarer.
 • 15% rabat på konsulentydelser, foredrag og kurser.

Prisen er DKK 59.000 + moms for et års medlemskab.
IFF udbyder også et medlemskab for privatpersoner.

REGISTRERING

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab