IFF privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omhandler hvordan Instituttet for Fremtidsforskning (herefter IFF) håndterer og behandler personoplysninger. ”Personoplysninger” omfatter information om en identificeret og identificérbar virksomhed/person.

IFF er underlagt EU’s General Data Protection Regulation (herefter GDPR). Vi benytter en høj grad af beskyttelse og behandler altid dine personlige data i henhold til gældende love og fortrolighedsprincipper.

Personoplysninger registreret hos IFF bliver behandlet af IT-systemer, nærmere bestemt computere og servere som kun IFF’s ansatte har adgang til. Computerne og serverne er beliggende i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger bliver konstant overvåget for at sikre at vores brugeres data bliver behandlet ordentligt og med behørigt hensyn for dine rettigheder som bruger.

I det omfang at dine personoplysninger bliver behandlet, har du ifølge GDPR ret til at få oplyst hvilke personoplysninger der er forbundet med dig. Hvis det ser ud som om de oplysninger eller data som vi behandler om dig er ukorrekte eller vildledende, kan du kræve at disse bliver rettet, slettet eller blokeret. Du kan protestere over behandlingen af hvilken som helst information om dig som en hastesag. Du kan også trække dine tilladelse til brug af personinformation tilbage når som helst.

IFF forbeholder sig retten til at opdatere denne databeskyttelsespolitik. Den senest opdaterede version vil være tilgængelig på denne hjemmeside.

Det følgende omhandler behandling og håndtering af information i forbindelse med en persons registrering af medlemskab eller udfyldning andre formularer på vores hjemmesider www.cifs.dk, www.iff.dk, euroconstruct.dk og scenariomagazine.com.
Når en person tegner sig for udvidede brugerrettigheder som medlem eller udfylder andre formularer på vores hjemmesider, bliver den indtastede information sendt via sikker forbindelse over internettet til vores CRM-system. Sådanne personoplysninger omfatter:

  • Virksomhedens navn
  • Kontaktperson
  • Titel
  • Organisation
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Firma-/fakturerings-adresse
  • Ean-nummer
  • Momsnummer
  • E-mail til brug til fakturering

Hvem har adgang til denne information?
IFF-personale som håndterer dine informationer, har adgang til dem i det nødvendige omfang for at kunne yde den aftalte service til dig. IFF er underlagt Databeskyttelsesloven, herunder fortrolighed, og håndterer personoplysninger i henhold hertil. IFF-personalet modtager desuden instruktion i overholdelse af Databeskyttelsesloven.

Når først en virksomheds/persons profil er lavet, har kun brugeren og IFF’s personale adgang til profilen. En IFF-medarbejder kan dele information fra en virksomheds/persons profil med resten af medlemmerne i det aftale omfang for at promovere profilen, men i sidste ende er det altid virksomhedens/personens eget valg.

Vi vil gemme dine personoplysninger i vores system for den længste af følgende perioder: (i) som påkrævet for den relevante aktivitet eller service, eller (ii) en lovmæssigt påkrævet tilbageholdelsesperiode. Hvad angår vores nyhedsbrev, kan du kræve sletning af dine persondata i vores system når som helst ved at anvende afmeldingsfunktionen (link kommer snart)

Dine personoplysninger kan blive oplyst til og delt med følgende modtagere: Offentlige myndigheder, servicetjenester og IT-udbydere, heriblandt udbydere af skybaserede tjenester.

Vores hjemmesider indeholder diverse indhold og applikationer eller services til sociale medier, som gør det muligt for dig at dele indhold med andre brugere (samlet kaldet ”applikationer til sociale medier”). Bemærk at personoplysninger som du deler via disse applikationer til sociale medier, kan læses, indsamles og benyttes af andre brugere af applikationerne. Vi har ingen eller ringe kontrol over disse andre brugere og kan derfor ikke garantere at information, som du benytter i applikationer til sociale medier, vil blive håndteret i henhold til den her beskrevne privatlivspolitik.

Vi kan overføre dine data til IT-udbydere, heriblandt udbydere af skybaserede tjenester, eller til udbydere af eksterne tjenester som behandler og/eller opbevarer personoplysninger på vores vegne.

Med forbehold for betingelser i relevant databeskyttelseslovgivning, har du følgende rettigheder:

  • Retten til at bede om adgang til dine personoplysninger
  • Retten til at berigtige dine personoplysninger
  • Retten til at få slettet dine personoplysninger
  • Retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger
  • Retten til at dataoverførbarhed
  • Retten til at protestere mod behandlingen af dine personoplysninger

Bemærk venligst at disse rettigheder ikke er absolutte, da de skal balanceres med lovkrav.

Du har også retten til at indsende klager til den kompetente tilsynsmyndighed; Datatilsynet.

Kontakt:
Instituttet for Fremtidsforskning
CVR-nummer: DK 24983528
Amaliegade 5C
1256 København K
Finn Ramstad, økonomichef & fremtidsforsker
finn@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab