NYE MOBILITETSLØSNINGERS BETYDNING FOR BYUDVIKLINGEN

IFF har i samarbejde med Gangsted Advokater udviklet en visionær analyse af mulige forandringer på ejendomsmarkedet foranlediget af forandringer i mobilitet.

Formålet med projektet var, at beskrive hvordan udviklinger indenfor mobilitet kan påvirke ejendomsmarkedet i fremtiden. 

Analysen så på mulige effekter udviklingerne indenfor autonome biler, mobility-as-a-service og offentlig transport. Projektet præsenterede en række udviklinger, som bør monitoreres for bedre at kunne vurdere, hvordan deres effekt på ejendomsmarkedet vil udspille sig.

rapporten "Nye mobilitetsløsningers betydning for byudvikling", udviklet af IFF og Gangsted advokater, kan læses her.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab