Gå hjem-møde.jpg

Tillid under forandring – hvordan blockchain vil forandre verden

GÅ HJEM-MØDE:

Tillid er under forandring. Borgernes tiltro til traditionelle institutioner er faldende, og nye teknologier er i gang med at forandre, hvordan tillid skabes og fastholdes i den digitale tidsalder.

Dette gå hjem-møde stiller skarpt på de nye tillidsskabende teknologier, deres konsekvenser for samfundet, og hvordan etablerede tillidsbærende institutioner vil tilpasse sig forandringerne.

Vi sætter særligt fokus på blockchain-teknologien, der af de mest optimistiske iagttagere hævdes at have potentiale til at revolutionere verden i lige så høj grad, som internettet har gjort det.


Arrangementet finder sted den 22. januar fra klokken 15:00 til 17:00 på Instituttet for Fremtidsforskning, Amaliegade 5c, 1256 København K.


Deltagelse er gratis. Note: Begrænsede pladser (30 i alt), som udbydes til beslutningstagere og senior-specialister i institutioner og virksomheder samt journalister, som vil opgradere deres viden.
Max to billetter pr. organisation.

Arrangementet består af et oplæg, som afholdes af fremtidsforskerne Simon Fuglsang Østergaard og Lasse Jonassen. På baggrund heraf, vil der blive diskuteret udfordringer og muligheder med deltagere. Efter dialogen vil der være vin, snacks og mulighed for at tale videre med de øvrige deltagere og dagens værter.

TILMELDING: Du kan sikre dig din plads ved at skrive til Michelle Kirkmand på mik@iff.dk. Vi forbeholder os ret til at fordele pladserne, så flest mulige brancher og organisationstyper er repræsenteret.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab