Kurser

Er din organisations ledelsesgruppe og medarbejdere klar til de udfordringer, I står overfor? Vi klæder vores kursister på til at møde og skabe fremtiden gennem faglig opkvalificering inden for områder som trendanalyse, scenarieplanlægning, strategi, sociale medier, HR og innovation. Alle vores kurser er vægtet, så der indgår faglig tyngde, men især også håndgribelige værktøjer, som kan implementeres i din hverdag umiddelbart efter. Vores udgangspunkt for kursusplanlægningen er The Copenhagen Method, som er anvendelsesorienteret, dialogbaseret og dynamisk.

Vores undervisere er dygtige formidlere, som samtidig selv arbejder med strategiske og fremtidsrettede problemstillinger for Instituttets medlemmer og kunder. Dermed består kurset ikke bare af teoretisk viden, men også praktisk erfaring og forståelse for virkeligheden i organisationer og virksomheder.

Udover de åbne kurser, som du kan se her på siden, tilbyder vi også kurser skræddersyet til din virksomhed, hvis du ønsker at arbejde tæt sammen med dine kolleger om en mere skræddersyet problemstilling og opgaveløsning. Kontakt Carsten Beck for yderligere information. Læs om vores priser og vilkår for kurser her.

Klik på et kursus herunder for at komme til kursussiden:

Future studies as a tool in strategic risk management

Following your participation in the course, you will be equipped with tools and structured processes to ensure that risk management is not limited to known operational and market risks, but also addresses longer term emerging strategic threats.

  • Spring 2020 9.00 am - 4.00 pm CET: for indication of interest please sign-up and we will contact you

Copenhagen Institute for Futures Studies / Instituttet for Fremtidsforskning Amaliegade 5C, 1256 Copenhagen K

From megatrends and scenarios to strategy

From megatrends and scenarios to strategy

  • March 5-6 2020 9.00 am - 4.30 pm CET
  • June 11-12 2020 9.00 am - 4.30 pm CET

Copenhagen Institute for Futures Studies / Instituttet for Fremtidsforskning, Amaliegade 5C, 1256 Copenhagen K

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab