Kurser

Er din organisations ledelsesgruppe og medarbejdere klar til de udfordringer, I står overfor? Vi klæder vores kursister på til at møde og skabe fremtiden gennem faglig opkvalificering inden for områder som trendanalyse, scenarieplanlægning, strategi, sociale medier, HR og innovation. Alle vores kurser er vægtet, så der indgår faglig tyngde, men især også håndgribelige værktøjer, som kan implementeres i din hverdag umiddelbart efter. Vores udgangspunkt for kursusplanlægningen er Den københavnske metode, som er anvendelsesorienteret, dialogbaseret og dynamisk.

Vores undervisere er dygtige formidlere, som samtidig selv arbejder med strategiske og fremtidsrettede problemstillinger for Instituttets medlemmer og kunder. Dermed består kurset ikke bare af teoretisk viden, men også praktisk erfaring og forståelse for virkeligheden i organisationer og virksomheder.

Udover de åbne kurser, som du kan se her på siden, tilbyder vi også kurser skræddersyet til din virksomhed, hvis du ønsker at arbejde tæt sammen med dine kolleger om en mere skræddersyet problemstilling og opgaveløsning. Kontakt Carsten Beck for yderligere information.

Klik på et kursus herunder for at komme til kursussiden:

Strategic Future Analysis

Fra megatrends og scenarier til strategi

  • September 25-26 2018 9.00 am - 4.30 pm CET
  • December 4-5 2018 9.00 am - 4.30 pm CET

Copenhagen Institute for Futures Studies / Instituttet for Fremtidsforskning Amaliegade 5C, 1256 Copenhagen K

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab