Inspirerende foredrag

Forkæl dine deltagere med viden om fremtiden på et højt fagligt niveau. Beskrivelser som ”fantastisk spændende”, ”virkelig brugbar viden” og ”inspirerende foredragsholder” er faste gengangere fra de evalueringer, vi løbende modtager – hvad enten, vi står vi foran 800 mennesker på en kongres i São Paulo, underholder 100 mennesker i en dansk bank på et internt seminar eller står på gulvet foran en ledergruppe på 10 i en kommune i Norge. Vi har erfaring fra alle typer events og sammenhænge.

I centrum står altid din og deltagernes aktuelle udfordring eller situation, som vi fortolker gennem vores viden om megatrends, drivkræfter og udviklingstræk, og du kan derfor være sikker på en relevant, målrettet og skræddersyet præsentation. Og fordi vi arbejder uafhængigt af interesser og er politisk neutrale, kan du også være sikker på, at vi ikke fremmer et bestemt eller ensidigt syn på fremtiden, men kommer hele vejen rundt.

Få inspiration til dit emne i oversigten 40 foredrag om fremtiden, eller læs mere om vores forskellige foredragsholdere. Læs vores priser og vilkår for foredrag her.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab