Foredragsholdere & emner

Mød vores dygtige foredragsholdere. Alle har erfaring fra mange forskellige slags arrangementer i både Danmark og udlandet. Vi holder foredrag om alt fra megatrends og andre samfundsmæssige drivkræfter til skræddersyede indlæg om mere specifikke emner, altid med udgangspunkt i Instituttets aktuelle forskning. Vores medarbejdere har samlet en meget stor spændvidde i deres akademiske baggrunde, og alle er trænede fremtidsforskere. Dermed har enhver foredragsholder, du kan kontakte her på siden, en bred, samfundsmæssig og fremtidsorienteret forståelse samt en dyb, specialiseret viden på deres felter.

CARSTEN BECK

Direktør

Detail og forbrugere, arbejdsmarkedet, megatrends


cab@cifs.dk

+45 3065 1101

Arrow

MARTIN KRUSE

Fremtidsforsker & seniorrådgiver

Energi, transport, miljø, landbrug og fødevarer


mkr@cifs.dk

+45 3065 1104

Arrow

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab