40 Foredrag om fremtiden

Download vores inspirationskatalog 40 foredrag om fremtiden og bliv inspireret til dit næste arrangement.

Download vores inspirationskatalog

Når du bestiller et foredrag hos Instituttet for Fremtidsforskning, får du ikke en standardpræsentation. Foredraget bliver altid skræddersyet til den enkelte virksomhed eller organisation og samtidig til det enkelte formål. Foredragene i foredragskataloget er derfor primært ment som inspiration til, hvad du kan bestille os til.

Foredraget kan gøres interaktivt ved hjælp af workshops, afstemninger, kreativitetsøvelser, udformning af scenarier med mere.

Du aftaler de praktiske detaljer med foredragsholderen eller foredragsansvarlig Carsten Beck, som du også er velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring om vinkel og emne. Han kan kontaktes på telefon +45 3065 1101 eller på cab@iff.dk.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab