Foredrag & Kurser

Er du på jagt efter inspirerende foredrag, keynote-præsentationer eller effektive kurser om fremtidens udviklingsmønstre og de konsekvenser, det kan have for din virksomhed? Instituttet for Fremtidsforskning holder årligt flere end 200 keynotes og foredrag i Danmark og resten af verden.

Mundtlig formidling og undervisning er en stor del af IFF’s arbejde. Vi taler for store som små forsamlinger, og vi har gennem årene uddannet, oplyst og inspireret erhvervsaktive i alle typer brancher og industrier.

Hos os får du både seriøs indsigt, dyb viden og aha-oplevelser — og fordi vi er et institut med en bred medarbejderskare og mange forskningsfelter, er du sikret et 360-graders blik på fremtiden, uanset hvilket emne, du har brug for at vide mere om. Læs mere om henholdsvis foredrag og kurser.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab