GLOBAL SCANNING NETWORK

CIFS Global Scanning Network (GSN) er et netværk, sammensat af IFF-medarbejdere og et hold af globale ambassadører. Ambassadørerne er kandidat- og ph.d.-studerende samt unge erhvervsaktive, som i en seksmåneders-rotation giver ekspertperspektiver på områderne videnskab, teknologi, politik, kultur, design, innovation, ledelse, finans og markedsføring. GSN er en global og forskelligartet gruppe af personer, som bidrager med unikke observationer, værdifulde ideer og skarpe indsigter i industrispecifikke udfordringer.

I GSN samler, sammenligner og evaluerer vi en bred vifte af signaler, herunder frembrydende trends, teknologier, værdier, produkter, koncepter, virksomheder, services og ideer. Det hjælper os til at identificere, hvad der sker i verden lige nu, og hvad der kan ske i tiden, der kommer. Denne proces søger altså at identificere de tidligste indikationer på potentielle disruptive udviklingstræk, og den monitorerer samtidig eksisterende fænomener og trends. Vi publicerer løbende et udvalg af de bedste observationer i vores Global Scanning Review.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab