BOLIG OG EJENDOMME

Instituttet for Fremtidsforskning tilbyder fremtidsfokuserede analyser indeholdende vurderinger af sociale, sundhedsmæssige, teknologiske og økonomiske tendenser, der har væsentlig indflydelse på vores kunders målgruppe, vision og strategi. Formålet kan være at reducere markedsrisici, finde nye muligheder i markedet eller sikre langsigtede investeringer.

Vi har bred erfaring indenfor byggeri, mobilitet og ejendomsmarkedet og har i over 40 år været medlem af EUROCONSTRUCT, Europas ledende market forecasting-netværk indenfor byggeri. IFF's analyser er fagligt funderede, upartiske og neutrale.

Analyser spænder fra markeds- og risikoanalyser til visionsdokumenter og scenarier for mulige udviklinger.

Læs mere om vores arbejde på bolig- og ejendomsområdet i case-beskrivelserne herunder.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab