Login
English Dansk

Timothy Shoup

Timothy Shoup er seniorrådgiver og fremtidsforsker ved Instituttet for Fremtidsforskning.
 
Han rådgiver globale virksomheder, institutioner og regeringer på områder som strategisk planlægning, scenarieplanlægning, teknologisk disruption, geopolitisk udvikling og vurdering af nye risikomomenter.
 
Timothy kommer fra en position som seniorøkonom i Maersk Groups strategiafdeling, hvor han havde ansvar for at udføre datadrevet forskning på makroøkonomiske og branchemæssige trends såvel som analyser og anbefalinger til strategisk og operationel beslutningstagen om investeringsplanlægning, kapitalfordeling, M&A og optimering af de finansielle resultater for offhore drilling-porteføljet på USD 8 mia.
 
Han har også arbejdet i Los Angeles-afdeling af investeringsbanken Houlihan Lokey, hvor han var medlem af forskellige brancherådgivningsgrupper med fokus på teknologi, medier, telecom, sporet og underholdning. Timothy havde ansvaret for at rådgive topledere, bestyrelser og særlige komiteer, private kapitalfonde, hedgefonde og institutionelle investorer om diverse finanstransaktioner til en samlet værdi af USD 50 mia., inklusive salgssiden af M&A, lånefinansierede opkøb, og porteføljevaluering og -rådgivning.
 
Timothy har en MTS-grad i filosofi, teologi og etik fra Boston University og en bachelorgrad i sociologi, psykologi og antropologi fra Samford University.

 

Timothy Shoup 

Senior Advisor & Futurist

Tlf: +45 31711749
E-mail: tsh@iff.dk

 

              Bookmark and Share      

Instituttet for Fremtidsforskning

Grundlagt i 1970 af den tidligere OECD-generalsekretær, finansminister og professor Thorkil Kristensen. 
Vi styrker beslutningsgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe bevidsthed om fremtiden og synliggøre dens betydning i nuet.

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler

Nyhedsbrev | Medlemskab | Kurser Foredrag Magasiner | Rapporter Projekter

Om os

Hvem vi er | Kontakt Medarbejdere | Presse Ledige stillinger

Kontakt Webredaktøren

 


Ophavsretten tilhører Instituttet for Fremtidsforskning. Læs mere om brug af materiale publiceret på iff.dk 
Instituttet for Fremtidsforskning | Amaliegade 5 C | 1256 København K. | +45 3311 7176 | iff@iff.dk