Login
English Dansk

Rikke Hartmann-Bossen

Med sine mere end 15 års erfaring som sparringspartner for executives og ledere i ind- og udland, er Rikke Hartmann-Bossen en respekteret træner, facilitator, foredragsholder og coach, som arbejder både med det forretningsmæssige og det menneskelige aspekt.

Rikke er bedst kendt for sin evne til at kombinere det ufiltrerede og uafhængige billede med den konstruktive dialog, samt sin utraditionelle approach. Rikke praktiserer selvfølgelig selv legendarisk lederskab, og betegnes af sine kunder som værende autentisk og varm, men også benhård og knivskarp.

I samarbejdet med Instituttet for Fremtidsforskning holder Rikke foredrag og workshops.Foredragene er om ledelse, lederskab, forretningsudvikling, organisation, HR. Fx ‘Becoming the next Icon of Leadership’, ‘Fremtidens Leder – tør du?’, ‘Legendarisk Lederskab – styrk din forandringsagilitet’, ‘High Performance Teams’ m.fl. Sprog – dansk, skandinavisk, engelsk

Ved siden af sit arbejde for Instituttet har Rikke sit firma Hartmann Bossen Consulting.

Rikke er bestyrelsesmedlem i Lederne. Derudover certificeret partner hos Timegruppen - Erhvervskorps, (bestyrelsesposter og advisory board) - TimeGruppen.

Et udpluk af Rikkes kunder er: Danfoss, Dansk Supermarked, GEA, DePuySynthes, ISS Group, Novo Nordisk, Comet, RegionHovedstaden, DFDS.

Rikke har et Leadership Certificate fra Harvard og har desuden gennemgået et væld af lederuddannelser i Danmark og internationalt. Hun har sin ledelsesbaggrund fra bl.a. Sales Development Manager i DHL Express og Global HR Development Manager i FOSS. Derudover ICF-certificeret coach og uddannet NLP Master og Trainer.

Rikke Hartmann-Bossen

Associated Partner, København

Telefon: 28783873
Email: rhb@iff.dk

 

              Bookmark and Share      

Instituttet for Fremtidsforskning

Grundlagt i 1970 af den tidligere OECD-generalsekretær, finansminister og professor Thorkil Kristensen. 
Vi styrker beslutningsgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe bevidsthed om fremtiden og synliggøre dens betydning i nuet.

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler

Nyhedsbrev | Medlemskab | Kurser Foredrag Magasiner | Rapporter Projekter

Om os

Hvem vi er | Kontakt Medarbejdere | Presse Ledige stillinger

Kontakt Webredaktøren

 


Ophavsretten tilhører Instituttet for Fremtidsforskning. Læs mere om brug af materiale publiceret på iff.dk 
Instituttet for Fremtidsforskning | Amaliegade 5 C | 1256 København K. | +45 3311 7176 | iff@iff.dk