Login
English Dansk

Jarl Frijs-Madsen

Jarl Frijs-Madsen er  tidligere  chef for Danmarks Eksportråd, ambassadør og generalkonsul i New York. Han er cand. polit. fra Københavns Universitet og har globalisering og internationalisering som sit omdrejningspunkt:

”Jeg har fra mit internationale arbejdsliv set, hvordan globale sammenhænge påvirker samfundsudviklingen, markedskræfterne og virksomheders forretningsmuligheder.

Globaliseringen er dynamisk, og den bevæger sig ikke lineært.  Jeg er optaget af de overordnede trends og deres konsekvenser for brancher, industrier og den enkelte virksomhed. Hvordan globaliseringen på nogle områder vil udvikle sig med accelererende hastighed, mens den på andre vil bremse op eller måske ligefrem rulle tilbage. Virksomheder vil opleve nye muligheder og risici, og forandringerne vil ske hurtigere end tidligere”.

Jarl Frijs-Madsen har erfaring inden for global handel, outsourcing, investeringer og innovation fra sine over 15 år hos Danmarks Eksportråd under Udenrigsministeriet. Han har boet og arbejdet i Tokyo, Bonn, Warszawa og New York. Han supplerede i 2007 sin cand. polit. med en managementuddannelse fra ledelsesakademiet Henley.    

Foruden at være Associeret Partner på Instituttet for Fremtidsforskning rådgiver Jarl Frijs-Madsen virksomheder og organisationer på konkrete internationaliseringsprojekter, herunder hvordan man tager et velfungerende forretningskoncept og scalerer det internationalt.

Jarl Frijs-Madsen

Associated Partner, Copenhagen

Cellular: +45 20 66 06 06
E-mail: jfm@iff.dk

At CIFS since 2015

              Bookmark and Share      

Instituttet for Fremtidsforskning

Grundlagt i 1970 af den tidligere OECD-generalsekretær, finansminister og professor Thorkil Kristensen. 
Vi styrker beslutningsgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe bevidsthed om fremtiden og synliggøre dens betydning i nuet.

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler

Nyhedsbrev | Medlemskab | Kurser Foredrag Magasiner | Rapporter Projekter

Om os

Hvem vi er | Kontakt Medarbejdere | Presse Ledige stillinger

Kontakt Webredaktøren

 


Ophavsretten tilhører Instituttet for Fremtidsforskning. Læs mere om brug af materiale publiceret på iff.dk 
Instituttet for Fremtidsforskning | Amaliegade 5 C | 1256 København K. | +45 3311 7176 | iff@iff.dk