Login
English Dansk

Edmonia Baker

Edmonia er futurist og cand.merc med speciale i fremtidens ledelseskompetencer. Hun er engageret i spørgsmål om fremtidens arbejdsliv og har erfaring med udvikling af netværk, koncepter og forretning i det digitale start-up miljø såvel som digitalisering i globale organisationer. Hun har tidligere arbejdet for den internationale tech start-up Issuu, der er en af verdens førende online publiceringsplatforme, tv-produktionsselskabet Metronome og medicinalvirksomheden Lundbeck.

Edmonia er en naturlig ’connector’, der brænder for menneskers potentiale. Hun kan inspirere etablerede spillere til at tænke på den måde fremtidens megatrends før eller siden tvinger dem til og hun har en særlig evne til at se, hvordan nye samarbejder kan skabe noget, ’der var bedre end det vi lavede i går’.

Foredrag

Med udgangspunkt i fremtidens tendenser, holder Edmonia foredrag om:

Hvad etablerede virksomheder kan lære af tech start-up miljøet?

Her giver Edmonia bud på, hvilke kompetencer, netværk og mindset, der er vigtige i en fremtid, hvor ukendte konkurrenter og teknologisk udvikling tvinger forretningsmodeller nye steder hen.

 

Informations- og kommunikationsteknologiens betydning for måden virksomheder organiserer sig.

Det vil sige hvilke overordnede kompetencer, bliver vigtige for ledere og medarbejdere i fremtidens organisation, hvor teknologien baner nye og ukendte forretningsveje?

 

Fremtidens arbejdsliv

Vi bevæger os væk fra lønmodtagerkultur til en fremtid, hvor netværk erstatter den lukkede organisation. Edmonia giver bud på. hvilke krav det stiller til rekruttering af talent og hvad det kan betyde for den måde, vi får og skaber jobs i fremtiden.

Edmonia Baker

Associated Partner, København

Mobil: 29736906
Email: eb@iff.dk

 

              Bookmark and Share      

Instituttet for Fremtidsforskning

Grundlagt i 1970 af den tidligere OECD-generalsekretær, finansminister og professor Thorkil Kristensen. 
Vi styrker beslutningsgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe bevidsthed om fremtiden og synliggøre dens betydning i nuet.

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler

Nyhedsbrev | Medlemskab | Kurser Foredrag Magasiner | Rapporter Projekter

Om os

Hvem vi er | Kontakt Medarbejdere | Presse Ledige stillinger

Kontakt Webredaktøren

 


Ophavsretten tilhører Instituttet for Fremtidsforskning. Læs mere om brug af materiale publiceret på iff.dk 
Instituttet for Fremtidsforskning | Amaliegade 5 C | 1256 København K. | +45 3311 7176 | iff@iff.dk