Login
English Dansk

Bugge Holm Hansen

Bugge er en international analytisk og strategisk kapacitet, når det handler om at afkode tidens samfundsfordring i krydsfeltet mellem sport og motion, læring, teknologi, formidling, innovation og ledelse. Og det både i arbejdslivet og i fritidssamfundet.

Bugge har siden 1997 fungeret som ekspert på området omkring outdoor, løb, træning og aktive rejser - både på forretningsmæssigt strategisk niveau samt på forbrugerniveau. Parallelt har han arbejdet intensivt med medier - både på print og online. Han er grundlægger af Mediehuset Luksus (2001), ligesom han i tre-årig periode var formand for MAGS – en tænketank for uafhængige magasiner. Bugge har i små 10 år boet og arbejdet flere steder i Europa og Sydamerika og er pt. delvist bosiddende i Barcelona med kone og to børn.

Bugge har en faglig baggrund som cand.mag i pædagogik og semiotik fra København Universitet, samt års konsulentarbejde. Han har ved siden at sit daglige virke gennem årene siddet til bords i en række tænketanke og politiske udvalg. Eksempelvis var han over en 2-årig periode var med til at virkeliggøre Danmarks første nationale friluftspolitik, fra idékatalog til lovforslag i miljøministeriets friluftspolitiske netværk: Friluftsliv skaber vækst og arbejdspladser.

Kontakt Bugge for en dialog om fremtiden fordringer omkring sundhed, sport og motion, outdoor og turisme.

Bugge Holm Hansen

Cand.mag i pædagogik og semiotik
Associeret partner, København

Telefon: +45 3311 7176
E-mail: bhh@iff.dk

 

              Bookmark and Share      

Instituttet for Fremtidsforskning

Grundlagt i 1970 af den tidligere OECD-generalsekretær, finansminister og professor Thorkil Kristensen. 
Vi styrker beslutningsgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe bevidsthed om fremtiden og synliggøre dens betydning i nuet.

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler

Nyhedsbrev | Medlemskab | Kurser Foredrag Magasiner | Rapporter Projekter

Om os

Hvem vi er | Kontakt Medarbejdere | Presse Ledige stillinger

Kontakt Webredaktøren

 


Ophavsretten tilhører Instituttet for Fremtidsforskning. Læs mere om brug af materiale publiceret på iff.dk 
Instituttet for Fremtidsforskning | Amaliegade 5 C | 1256 København K. | +45 3311 7176 | iff@iff.dk